Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Pune in lucrare bucuria de Phoebe FARAG MIKHAIL

0 opinii / Scrie o opinie
  • 19,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Phoebe FARAG MIKHAIL
Pune in lucrare bucuria: sapte moduri de a-ti ridica moralul inspirate din Biserica primelor secole
Editura Doxologia, Iasi – 2021
Traducere din limba engleza de Paula ILAS
Carte tiparita cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului TEOFAN, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei
Pret 19,00 Lei

 

Extras/ Lucrarea a sasea. Rugaciunile-sageata
Incepatorii intr-ale rugaciunii... se vor lovi de multe obstacole care sa insele si sa stinga viata de rugaciune, precum deznadejdea, somnolenta, slabiciunea, durerile de cap si povara grea a pacatului... dar... pentru ca o racheta sa fie lansata in spatiu, este nevoie de o enorma cantitate de combustibil, care sa-i ofere propulsia si tractiunea necesare pentru a depasi forta gravitationala; insa, cand isi atinge orbita in spatiu are nevoie de foarte putin combustibil ca sa-si mentina viteza. Prin urmare, daca scapam de greutatea si slabiciunea care rezulta din pacatele noastre, rugaciunea ne va duce cu usurinta pana la cer, laudand si slavind pe Dumnezeu.
Parintele Marcus BISHAY, de vrednica pomenire
„E cel mai urat lucru pe care l-am vazut vreodata”, a spus muncitorul in acea dimineata, in timp ce el si colegii lui, purtand manusi si echipament de protectie, au inceput sa ne transporte lucrurile afara, langa containerul parcat pe aleea noastra. Din motive de asigurare, ar fi trebuit sa inventariez fiecare lucru urat mirositor, inainte ca ei sa le arunce in container si sa le transporte departe.
Subsolul nostru se inundase, dar nu cu apa vreunui rau sau cu apa de ploaie. Se inundase cu apa din canalizarea intregului oras.