Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

La scaunul marturisirii

0 opinii / Scrie o opinie
  • 15,75 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

La scaunul marturisirii, de Alexandru Mironescu - Editura Renasterea

Miscarea duhovniceasca "Rugul Aprins" n-a cuprins doar preoti si calugari. Ea a avut in randurile ei si laici de marca, intelectuali de mare forta. Laicatul perioadei intebelice era puternic ancorat in viata Bisericii. Un asemenea om a fost profesorul universitar Alexandru Mironescu, care, pentru angajarea lui duhovniceasca, a facut ani grei de temnita.

Un manuscris care a ramas de la el, intitulat "La scaunul marturisirii", a ajuns in poseseia parintelui ieromonah Dr. Benedict Vesa. Pe cand Parintele Benedict era doctorand la Institutul Ecumenic de la Bossey, a avut o legatura apropiata cu familia Ileana Mironescu si Dumitru Titu Sandu, care locuia la Geneva. 

Ileana, la capataiul careia am avut bucuria de a citi o rugaciune cu cateva zile inainte de a pleca la Domnul, prin sotul sau Dumitru si copiii Ioana-Domnica si Paul, i-a lasat manuscrisul Parintelui Benedict.

Cu mult drag tiparim acest material in editura Renasterea si suntem siguri ca le va folosi multora, fiind o dovada de credinta puternica a unui om care a marturisit pentru Hristos in vremuri grele.

Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului, Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului

SPECIFICATII

An aparitie 2015
Coperta Brosata
Dimensiuni 11,5 x 20,5 cm
Nr. pagini 106
Limba Romana
Cod 9786066071406