Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Inainte sa adorm

0 opinii / Scrie o opinie
  • 43,34 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Inainte sa adorm, de S.J. Watson - carti fictiune autori britanici Libraria Bizantina

Cel mai vandut debut britanic, dupa seria Harry Potter a lui J.K. Rowling Ne definim prin amintirile noastre. Dar daca ne-am trezi brusc fara ele? Daca am uita dintr-odata cum ne cheama, cine suntem, de unde venim, pe cine iubim Are 47 de ani si e scriitoare. Se trezeste in fiecare dimineata nestiind unde se afla. O forma rara de amnezie o impiedica sa retina informatii mai mult de 24 de ore. Crede ca are cu 20 de ani putin, ca este singura si ca are intreaga viata inainte. Dar descopera ca locuieste cu sotul ei, Ben si ca majoritatea deciziilor importante din viata sa au fost deja luate. Doctorul ei o sfatuieste sa tina un jurnal care o ajuta sa-si recompuna amintirile de la o zi la alta.

Dar intr-o zi deschide jurnalul si citeste: "Sa nu ai niciodata incredere in Ben". Oare ce tip de accident a adus-o in aceasta stare? In cine sa aiba incredere? De ce ar minti-o Ben? O cheama Christine. Jurnalul vietii ei se numeste Inainte sa adorm . Ai intrat deja in viata ei. O carte vanduta in peste 40 de tari, care a devenit bestseller inca de la aparitie in SUA, Marea Britanie, Canada, Franta, Germania, Bulgaria, Olanda si Belgia. Drepturile de ecranizare au fost vandute, la inceptul acestui an, casei de productie a celebrului regizor Ridley Scott.

Rowan Joffe, scenaristul thriller-ului 28 Weeks Later si al dramei The American , va adapta cartea pentru marele ecran. In 2008, S.J. Watson era un ORL-ist de 30 si ceva de ani, care lucra cu copiii surzi. El s-a inscris la un curs de sase luni organizat de Faber Academy destinat celor care doresc sa invete sa scrie romane. Trei ani mai tarziu, Watson face senzatie pe scena literara internationala, avand contracte in 40 de tari, un proiect cinematografic la Holywood si un thriller psihologic aclamat deopotriva de public si de critici – Inainte sa adorm . Watson a inceput si a abandonat, rand pe rand, alte 20 de romane inainte de a gasi ideea acestui roman.

„Pur si simplu, cel mai bun roman de debut pe care l-am citit vreodata." (Tess Gerritsen) „Acest fermecator roman de debut este in egala masura un portret al profundului impact pe care boala il are asupra personajului principal, si un thriller care te tine cu sufletul la gura, fara sa-i pottttti anticipa vreo clipa finalul." ( Booklist )

"Un roman desavarsit. Structura lui e atat de ametttttitoare, incat te face aproape sa nu mai fii atent la stilul minunat in care e scris." ( Guardian )

Sursa: www.edituratrei.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2011
Nr. pagini 440
Limba Romana
Cod 978-973-707-514-7