Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Aleph

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Aleph , de Paulo Coelho - Editura Humanitas,

2016 In cel mai personal roman al sau de pana acum, Paulo Coelho ne invita intr-o curajoasa si insolita calatorie catre descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului sau roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profunda criza sufleteasca. Pentru a gasi o cale spre renastere si imbogatire spirituala, hotaraste sa aleaga un nou inceput, calatorind, cunoscand oameni si descoperind locuri.

In acest periplu, menit sa-i redea energia si pasiunea pierdute, Paulo poposeste mai intai in Africa, apoi in Europa, ajungand in Asia cu Transsiberianul. intalnirea cu Hilal este insa cu totul neasteptata. Tanara violonista este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri in urma, a iubit-o, dar a tradat-o, gest care ii intuneca existenta prezenta si il impiedica sa fie fericit.

Alaturi de ea, Paulo va incepe o calatorie mistica in spatiu si timp, descoperind calea catre dragoste, catre iertare si catre curajul de a depasi incercarile inevitabile ale vietii. Aleph ne indeamna sa ne privim cu alti ochi trecerea noastra prin aceasta lume: am ajuns acolo unde vrem sa fim? Facem intr-adevar ce ne dorim? Schimba-ti viata. Rescrie-ti destinul. Unele carti se citesc. Aleph se traieste.

SPECIFICATII

Traducere Micaela Ghitescu
An aparitie 2016
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 272
Limba Romana
Cod 978-973-689-500-5