In exclusivitate la Editura Bizantina - Un cuvant pentru fiecare zi a anului din intelepciunea Cuviosului Iosif Isihastul

Vulturul ranit - Viata Sfantului Grigorie Teologul - reeditare Editura Bizantina 2019

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Vulturul ranit - Viata Sfantului Grigorie Teologul - editie 2019

Autor Stelianos Papadopoulos

Editura Bizantina, 2019


Dragostea cu care au primit cititorii Vulturul ranit explica un lucru pe care-l uitam adesea in Biserica si in teologie: acela ca simplii credinciosi au trait si traiesc impreuna cu sfintii. Au invatat din viata lor de fiecare zi, din felul in care acestia isi duceau lupta lor duhovniceasca. Citind vietile sfintilor, se impartasesc de exemplu acestora si se sfintesc ei insisi. Ma tem ca astazi noi, teologii, in loc sa prezentam multimea de sfinti din toate categoriile, prezentam adeseori lumii teorii si invataturi mai mult sau mai putin personale. Acestea insa ii zidesc foarte putin pe credinciosi, deoarece arareori sunt autentice. Desi la inceput pot impresiona putin, in general nu misca nimeni cu adevar si, mai ales, nu determina la starea aceea de priveghere sau trezvie sufleteasca. 
In cartea pe care o tii in mana, mult iubite cititorule, nu vreau sa predau invataturi si nici sa dau indrumari sau sfaturi. Incerc sa iau pnetru mine invataturi si indemnuri de la vulturul nostru ranit, Sfantul Grigorie Teologul, urmarind impreuna cu tine patimirile, ranile, dar si maretia lui. 

SPECIFICATII

Autori Stelianos PAPADOPOULOS
Editura Bizantina
An aparitie 2019