In exclusivitate la Editura Bizantina - Epistolele lui Gheron Iosif Isihastul

Retetele de Craciun ale lui Jamie OLIVER/ extras LB nr. 1

0 opinii / Scrie o opinie
  • 130,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Retetele de Craciun ale lui Jamie OLIVER/ e x t r a s LB nr. 1

Curtea Veche Publishing, 2019

Traducere – Elena I. CECIU

||||

e x t r a s LB nr. 1

Carpaccio de vita – dovleac copt, castane & verdeturi de iarna

Supa de dovleac & mere coapte – ardei iute, ierburi proapete & seminte cu piper cayenne

Smorgasbord cu fructe de mare – o senzationala celebrare a marii

Bucurati-va de diversitatea fructelor de mare si savurati bunatatile disponibile acolo unde va aflati, combinand ceva crud cu ceva afumat si murat – un regal pentru papilele gustative

Gravadlax  - sfecla, hrean, votca & marar

Gasca la cuptor – gatita lent, cu mirodenii de Craciun

Daca nu ati gatit niciodata gasca, incercati neaparat! Metoda de aici va ofera o experienta pe care, va asigur, n-o veti uita – fie ca e vorba de un fel pentru masa festiva, fie ca intrebuintati ulterior resturile (daca mai ramane ceva!)

Friptura de vita – cu un sos delicios, special pentru carne

Antricotul e o bucata de carne absolut incantatoare, fiind o placere s-o gatesti. Asezonarea subtila cu ghimbir aduce savori nebanuite, iar laolalta cu sosul innobilat cu Barolo, masa devine o adevarata celebrare a carnii de vita.

Rata la cuptor – hoisin cu merisoare, piele crocanta, ardei iute, ierburi proapete & clatite

Iata o reteta preferata a familiei Oliver – toti adora sa-si asambleze clatitele, iar rata coapta li se pare divina. Eu cumpar clatitele de la un magazin chinezesc, dar daca nu le gasiti, inlocuiti-le cu frunzele de salata iceberg.

Cotlete de miel – cu o crusta de usturoi, patrunjel & fistic

Telina coapta – ierburi de iarna, unt, usturoi & sos de ciuperci cu aroma de trufe

Supa de dovleac pentru petreceri in stil Massaman, cu ceapa caramelizata, naut, tofu & orez

Aceasta supa extraordinara, consistenta, va fi un rasfat culinar in orice perioada a anului, dar un bol cald te revigoreaza mai ales la vremea Craciunului. Cu o aroma si o textura excelente, e perfecta cand te viziteaza un grup de prieteni.

SPECIFICATII

Editura Curtea Veche Publishing
An aparitie 2019