Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Razboiul crestinilor cu diavolii - Parintele Daniel de la Rarau

0 opinii / Scrie o opinie
  • 12,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Razboiul crestinilor cu diavolii - Parintele Daniel de la Rarau. 

Agaton, 2012. 

Societatea noastra se cutremura de groaza si ramane inmarmurita in fata unor crime demonice, asista la tot felul de „minuni diavolesti", vindecari, deplasari de obiecte prin aer, oameni care vad si se intalnesc cu OZN-uri, cu extraterestrii, conducatori, bancheri si patroni care se inchina si slujesc diavolilor. Fortele dezlantuite ale iadului tulbura mintile a sute de milioane de oameni, prin mass-media (presa, radio, televizor si internet). Organizatii satanice conduc lumea si pregatesc venirea lui antihrist, pentru ca: „diavolul a coborat la voi avand manie mare, caci stie ca timpul lui e scurt" (Apoc. 12, 12).Noi insa nu suntem singuri, avem pe Mantuitorul Iisus Hristos, Care ne povatuieste si ne ajuta ca sa biruim. 
De aceea, sa ne inrolam in oastea duhovniceasca a credinciosilor, care lupta si biruiesc pe diavoli. Iar Dumnezeu, Care poate sa tamaduiasca bolile si sa implineasca lipsurile si neputintele noastre, ne va ajuta sa invingem pe permanentul nostru dusman, diavolul. Cunoscand ispitele demonilor, intrarmandu-ne cu post, rugaciune si smerenie, intariti fiind cu puterea Duhului Sfant, prin Sfintele Taine, vom deveni biruitori asupra diavolilor. 
Sa ne ajute Preabunul Dumnezeu, Maica Domnului si toti sfintii ca sa auzim si noi, la sfarsitul vietii noastre pamantesti, cuvintele lui Dumnezeu: „Tinerilor, ati biruit pe cel viclean"(I loan, 2,13). 

SPECIFICATII

An aparitie 2012