Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoana-Magnet Maica Domnului Pantanassa - cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere), 5/6 cm

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:IC_8400
  • Autor: Atelier
  • 45,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Reproducere a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor, magnet cu foita de aur, pe lemn (metaxotipie). 

Traditia spune:

Potrivit istorisirilor din zilele noastre ale Parintilor manastirii, cea dintai marturie a faptului ca aceasta icoana detine un har deosebit este urmatoarea intamplare: intr-o zi un tanar, intrand in biserica si mergand sa se inchine la icoana, vazu cum deodata chipul Maicii Domnului straluci ca fulgerul, moment in care o putere nevazuta il arunca la pamant. Venindu-si in fire, se spovedi cu lacrimi Parintilor, marturisind ca ducea o viata departe de Dumnezeu si ca se ocupa cu magia. Astfel, interventia minunata a Maicii Domnului il facu pe tanar sa isi schimbe viata si sa devina un om cu frica lui Dumnezeu. Aceasta icoana a primit totodata, har de la Dumnezeu pentru a tamadui o boala cumplita, cancerul. Sunt cunoscute nenumarate cazuri de bolnavi de cancer din zilele noastre, care s-au vindecat in urma rugaciunilor facute in fata icoanei Maicii Domnului Pantanassa. 

De unde provine icoana Maicii Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor?

Icoana Maicii Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor provine de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia. Aceasta icoana cu foita de aur, pe panou de lemn, este o reproducere de cea mai buna calitate a icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului Pantanassa – Imparateasa tuturor, pictata original de parintii de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, cu sute de ani in urma, dupa traditia bizantina.