Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Dragoste virtuala

0 opinii / Scrie o opinie
  • 27,94 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Dragoste virtuala, de Daniel Glattauer - carti fictiune autori germani Libraria Bizantina

„Scrie-mi, Emmi. A scrie e la fel cu a saruta. E ca si cand te-ai saruta fara buze. E un fel de a te saruta cu mintea." „O poveste de dragoste din era internetului, care te atrage ca un magnet." New Books Magazine „Dragoste virtuala sau: cum se poate naste o poveste fermecatoare de iubire dintr-un schimb de e-mailuri." Daily Mirror „Unul dintre cele mai frumoase dialoguri intre indragostiti din literatura moderna." Der Spiegel „Un love story tipic zilelor noastre, cu un sfarsit pe cat de neasteptat, pe atat de inevitabil."

The Guardian Povestea dintre Leo Leike si Emmi Rothner incepe de la un e-mail prin care Emmi solicita anularea abonamentului la o revista. Greseste insa adresa destinatarului si mesajul ei ajunge la Leo, care, politicos, ii raspunde, amuzandu-se pe seama tonului ei protocolar. Emmi ii scrie, la randul sau. Sunt suficiente cateva scurte schimburi de mesaje on-line si cei doi isi dau seama ca sunt atrasi unul de celalalt. In scurt timp, ajung sa flirteze, sa-si faca marturisiri si sa-si impartaseasca secretele si dorintele cele mai intime.

Tensiunea erotica se acumuleaza si pare doar o chestiune de timp pana ca Leo si Emmi sa se intalneasca fata in fata. Dar amana intruna momentul: perspectiva de a se cunoaste direct ii entuziasmeaza si ii nelinisteste totodata. In plus, Emmi are o casnicie fericita. Oare ceea ce simte unul pentru altul va rezista unei intalniri reale? „Subject: Mail-raspuns (...) Trebuie sa scap de blocajul asta din cap. Luni intregi m-am uitat dupa femei frumoase, gandindu-ma ca una dintre ele ar putea fi Emmi. Dar niciuna nu putea sa se compare cu cea adevarata, niciuna nu putea concura cu ea, pentru ca eu o izolasem deja, o tineam departe de ochii publicului, doar pentru mine, cel din fata calculatorului. De acolo o luam cand terminam serviciul. Acolo ma astepta, dupa sau in loc de micul dejun.

De acolo imi spunea noapte buna dupa o zi lunga, petrecuta in compania mea. S-a intamplat de multe ori sa zaboveasca la mine pana in zori, in camera sau in pat, strecurandu-se pe furis sub plapuma mea." Daniel Glattauer s-a nascut la Viena in 1960. Este scriitor si jurnalist. Din 1989 tine o rubrica in Der Standard, iar articolele sale au fost reunite in trei volume. In 2011 a aparut romanul Alle Sieben Wellen, o continuare a povestii din Dragoste virtuala . Romanul de fata a devenit un bestseller urias, atat in Germania, unde a fost publicat prima data, cat si in SUA, UK, Franta, Spania etc. Este o carte pe care nu o poti citi altfel decat cu placere.

Sursa: www.edituratrei.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2012
Nr. pagini 248
Limba Romana
Cod 978-973-1989-08-2