Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Dialog cu un necredincios - Bogdan-Ioan Vasiliu

0 opinii / Scrie o opinie
  • 24,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Dialog cu un necredincios. Despre existenta lui Dumnezeu si despre care religie este cea adevarata - Bogdan-Ioan Vasiliu. 

Agaton, 2016. 

Exista Dumnezeu? Oamenii ajung sa cunoasca ca exista Dumnezeu pe mai multe cai. 

Unii, in timpul razboiului, aud clar o voce spunandu-le sa plece din locul in care au gasit adapost, si cateva momente dupa plecarea lor, o bomba distruge acel adapost. O asemenea relatare auzim de la o persoana cunoscuta pentru eforturile sale de a descoperi Arca lui Noe. 

Altii ajung mai intai sa creada ca exista diavol, si abia apoi inteleg ca trebuie sa existe si Dumnezeu. Exista cazuri de oameni care s-au implicat in paranormal, incercand sa vorbeasca cu „mortii” si cu alte spirite „binevoitoare”. Mai apoi unii dintre ei si-au dat seama ca de fapt vorbeau cu diavolul. 

Altii spun ca cea mai buna dovada ca exista Dumnezeu este ca El ne aude atunci cand strigam catre El. Acest raspuns a fost dat de catre un credincios crestin ortodox roman unui conational care intreba ce dovezi avem ca exista Dumnezeu. 

Altii observa ca de fiecare data cand spun sau fac ceva rau, ceva ce constiinta lor le spune ca este rau, li se intampla si lor imediat ceva rau. Dupa multe astfel de „coincidente”, ajung sa recunoasca ca exista „Cineva” acolo sus Care le urmareste fiecare pas pe care il fac in viata. 

Dar cea mai obisnuita si mai evidenta cale de a cunoaste ca exista Dumnezeu este sa ne uitam in jurul nostru, la tot ce ne inconjoara, si sa ne dam seama ca trebuie sa existe un Creator care ne-a creat pe noi, animalele, plantele, planeta aceasta si intregul Univers. 

SPECIFICATII

An aparitie 2016