Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete - Mihaela Noroc

0 opinii / Scrie o opinie
  • 95,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete - Mihaela Noroc. 

Humanitas, 2017. 

Traducere de de Iulia Vladimirov si Andreea Nita. 


Extras din Introducere 
Bine ati venit in lumea Atlasului frumusetii. 
Va multumesc ca ati ales sa calatoriti alaturi de mine. Eu sunt Mihaela Noroc si ma puteti vedea in partea din spate a motocicletei din imagine. Aceasta calatorie plina de culoare va va purta in peste 50 de tari, gratie celor 500 de fotografii din album, reprezentand atatea femei minunate. Ne vom bucura impreuna de fascinanta lume care ne inconjoara, dar, mai intai, sa ne intoarcem in punctul din care a inceput totul.
M-am nascut in 1985, la Chisinau, intr-o familie de romani. In 1991 m-am mutat alaturi de parinti la Bucuresti, unde mi-am petrecut cea mai mare parte a vietii. Am bine intiparita in minte prima zi de scoala din cartierul Tei si lumea noua pe care o descopeream, cu temeri si sperante. 
Anii `90 au fost foarte dificili pentru cei mai multi romani, cu atat mai mult pentru noi, care veneam de peste Prut si o luam de la zero. Asa se face ca ai mei aveau mari dificultati financiare si ne mutam adesea. Aproape in fiecare an mergeam la alta scoala din Bucuresti, schimbam cartierul in care locuiam si imi faceam prieteni noi. Atunci nu-mi placea deloc ca trebuie sa las in urma un grup de prieteni si sa-mi fac altii, ca trebuia sa ne mutam dintr-un apartament in altul, dar mai tarziu mi-am dat seama ca aceste schimbari dese mi-au oferit posibilitatea de a ma adapta usor mai tarziu, in timpul calatoriilor prin lume. 


SPECIFICATII

An aparitie 2017