Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Stephen R. COVEY - Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace

0 opinii / Scrie o opinie
  • 54,90 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Stephen R. COVEY - Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace

Lectii importante pentru schimbarea personala

Editura ALL, 2016

Traducere din limba engleza de Gina ARGINTESCU-AMZA

 

Extras/ Comentariul lui Kevin TURNER, Director de operatiuni al Microsoft Corporation

„Cartea Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, a lui Stephen R. Covey, este la fel de relevanta si de actuala astazi ca si in urma cu 25 de ani, cand a fost publicata pentru prima oara. Indiferent daca va aflati la conducerea unei organizatii mari, demna de Fortune 500, sau daca de abia intrati in domeniul afacerilor, principiile prezentate si discutate in Cele 7 deprinderi ale prsoanelor eficace va ofera o serie de adevaruri universale ce trec testul timpului, adevaruri menite unui leadership bazat pe valori solide. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace este o carte ce trebuie citita de oricine doreste sa inteleaga cum sa ii inspire si sa ii motiveze pe cei din jur. Ramane una dintre cartile cele mai importante din domeniul afacerilor.”

Fortune:

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace este una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile.”

Meg WHITMAN, Director executiv ala HP:

„Volumul Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace ne-a ghidat pe multi dintre noi in calatoria prin lumea afacerilor. Este simplu, dar incredibil de eficient. Un ghid minunat pentru orice lider aspirant!”

Dara TORRES, Inotatoare olimpica medaliata cu aur:

„Pentru mine, cea mai importanta lectie desprinsa din aceasta carte e ca eficienta este cu adevarat o deprindere. Castiga micile lupte purtate zilnic cu tine insuti, asa cum te sfatuieste si dr. Covey, si in cele din urma le vei castiga si pe cele mari. [...]”

SPECIFICATII

An aparitie 2016