Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Intelepciunea simpla. Lucrurile marunte care transforma viata de zi cu zi

0 opinii / Scrie o opinie
  • 29,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Intelepciunea simpla. Lucrurile marunte care transforma viata de zi cu zi, de Dean Cunningham - Editura Trei

O viata cu un potential urias e in mainile tale. „intelepciunea simpla" ofera o mie de ani de intelepciune nepieritoare, distilata pana la cele mai importante principii si apoi aplicata, cu maiestrie, la felul in care traim azi.

in acest mod, ceea ce e complicat devine simplu. Ceea ce e confuz devine clar. Nelinistea e inlocuita de calm. Cunostintele dobandite iti vor imbunatati viata de zi cu zi si iti vor furniza acea cheie catre fericire, mai mult succes si mai multa implinire.

in lumea moderna, momentele de claritate si de intelegere sunt deopotriva rare si pretioase. in aceasta carte, ele se regasesc in fiecare pagina.

Dean Cunningham este coach de dezvoltare personala, fost campion la karate al Marii Britanii si sportiv de talie internationala. A studiat economia la Universitatea din Londra si limba japoneza la Universitatea Keio din Tokyo. Cariera sa de consultant in domeniul performantei umane a inceput la firma de consultanta contabila Arthur Andersen, fapt care l-a condus spre infiintarea propriei sale firme in calitate de consilier profesionist.

SPECIFICATII

Traducere Mihaela Negrila
An aparitie 2013
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 176
Limba Romana
Cod 978-973-707-686-1