Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Leacuri pentru sanatate - 7227 retete cu plante, Constantin Parvu

0 opinii / Scrie o opinie
  • 55,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Leacuri pentru sanatate - 7227 retete cu plante, Constantin Parvu - Editura ASAB, 2013 

Cartea contine referiri la peste 1100 boli si alte aspecte negative de sanatate si 7227 retete ce pot fi folosite pentru tratamentul lor. Retetele sunt originale. Ele au fost culese din mediul satesc pe parcursul a 40 de ani de cercetare etnoterapeutica de pe intreg teritoriul Romaniei.

Felul de prezentare a tratamentelor face ca aceasta carte sa fie utila fiecarui cetatean. Bolile sunt aduse in fata cititorului in ordine alfabetica, iar la fiecare boala sunt indicate retetele privind partea din planta ce poate fi folosita pentru tratament, calea de pregatire si modul de folosire. 

In paralel cu strangerea de informatii de la terapeutii satelor au fost desfasurate cercetari floristice in zonele de baza si in cele adiacente aflate la mica sau mare distanta de localitate. Scopul a costat in cunoasterea si inventarierea plantelor medicinale.

Prezentare autor:

Constantin Parvu - a studiat la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie, sectia Botanica. Este Doctor in biologie la Institutul Central de Biologie al Academiei Romane si membru al Academiei de Stiinte Ecologice din Republica Moldova si al Societatii de Biologie, Societatii de Ecologie si al Asociatiei Oamenilor de Stiinta Prahova.

A descoperit 38 de noi specii pentru flora si fauna Romaniei, un gen nou pentru fauna Romaniei (Leposmitte) si o noua asociatie vegetala pentru stiinta.

Publicatiile sale au recunoastere internationala, ele au fost cerute pentru a fi consultate de catre oameni de stiinta activi de la prestigioase institute de cercetari si universitati din Europa, Statele Unite si Asia.

SPECIFICATII

An aparitie 2013
Coperta Cartonata
Dimensiuni 16,5 x 23,5 cm
Nr. pagini 784
Limba Romana
Cod 978-973-7725-90-5