Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Inceputurile crestinismului. Misteriile eseniene, Revelatia Gnostica si Viziunea crestina - Andrew Welburn

0 opinii / Scrie o opinie
  • 43,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Inceputurile crestinismului. Misteriile eseniene, Revelatia Gnostica si Viziunea crestina - Andrew Welburn - Editura Univers Enciclopedic Gold 2017

Ajungem sa intelegem treptat, pe masura ce Evanghelia inainteaza prin toate evenimentele din viata lui Iisus si prin parabolele sale referitoare la taina „Imparatiei lui Dumnezeu” ca ele pot fi intelese numai in lumina mortii si Invierii Sale – in lumina faptului ca el este Christos. Era din cauza ca ele ar putea incepe sa dezvaluie ceea ce discipolii puteau gasi in semnificatia parabolelor, in timp ce „cei de afara” nu puteau intelege. In moartea si Invierea sa, inca necunoscute de „cei de afara”, se afla cheia intregii sale lucrari pamantesti.

Cand vom intelege acest lucru, vom putea intelege totodata si „taina”. Intelegem semnificatia profetica a parabolelor, atat de greu de inteles chiar si pentru discipoli inainte de Evenimentul de pe Golgotha; si realizam de ce invataturile trebuiau sa fie secrete, pentru ca doar in acest fel putea Mesia sa-si poarte destinul si sa-si implineasca soarta ce i se pregatise. 

SPECIFICATII

Traducere Silvana Higyed
An aparitie 2014
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 472
Limba Romana
Cod 978-606-704-010-4