Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoana Sfantul Efrem cel Nou - Icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (reproducere)

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:IM_0050
  • Autor: Atelier
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Reproducere a icoanei Sfantului Efrem cel Nou, icoana cu foita de aur si matase pe lemn (metaxotipie). 

De unde provine icoana Sfantului Efrem cel Nou?

Icoana Sfantului Efrem cel Nou este o reproducere de cea mai buna calitate a icoanei pictate original de pictorul iconar Mihai Coman, dupa traditia bizantina. 

Tehnica realizarii icoanei Sfantului Efrem cel Nou se numeste metaxotipie si intruneste unele dintre elementele pe care le regasim si in arta pictarii de icoane bizantine: icoanele au foita de aur, icoanele sunt realizate cu pigmenti (culori)  naturali pe panou din lemn, icoanele sunt vernisate. Metaxotipiile rezista in timp la fel de bine ca icoanele pictate. 

Icoana Sfantului Efrem cel Nou vine in patru formaturi (dimensiuni), cu agatatoare de perete si cu suport pentru masa: icoana format A3, icoana format A4, icoana format A5 si icoana format A6. 

Preturi pentru icoana Sfantului Efrem cel Nou, in functie de format: 

Icoana format A6 - pret 125 lei 

Icoana format A5 – pret 285 lei

Icoana format A4 – pret 470 lei

Icoana format A3 – pret 720 lei. 

Are certificat de autenticitate icoana Sfantului Efrem cel Nou? Toate icoanele au imprimat pe spate certificatul de autenticitate. 

Icoana Sfantului Efrem cel Nou poate fi comandata online aici, cu un simplu click, in aceasta pagina, selectand formatul (dimensiunea) dorit. Livrarea icoanelor cu foita de aur, pe lemn se face, de regula, de pe o zi pe alta, in orice localitate de pe cuprinsul Romaniei. 

Pentru cei care vor sa ne viziteze magazinul de icoane ortodoxe, va asteptam in magazinul nostru de icoane din Bucuresti, Strada Bibescu Voda, nr. 20, Sector 4. 

De ce facem acest demers?

Acum orice credincios are in sfarsit posibilitatea de a putea cumpara si aseza in propriul camin o reproducere de calitate a unei icoane ortodoxe la care are evlavie. Mai mult, credinciosul are privilegiul de a-si imbogati casa cu o reproducere a uneia dintre icoanele bizantine de la manastirile si bisericile din Romania sau de la Sfantul Munte Athos, Grecia. 

Pe langa acest aspect, vorbim si despre latura financiara. Icoanele cu foita de aur si matase, pe lemn – metaxotipiile – sunt si vor fi intotdeauna mai accesibile ca pret, in comparatie cu icoanele pictate pe lemn, cu sau fara foita de aur. Acum oricine are posibilitatea sa aiba acasa, la loc de cinste, icoana la care are evlavie.