In exclusivitate la Editura Bizantina - Un cuvant pentru fiecare zi a anului din intelepciunea Cuviosului Iosif Isihastul

Descoperind ortodoxia. Marturiile unor convertiti

0 opinii / Scrie o opinie
  • 15,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Descoperind ortodoxia. Marturiile unor convertiti. 

Meteor Publishing, 2017. 

in ultimii ani, tot mai multe persoane, in special provenite din tari straine, aleg sa vina la adevarata Biserica a lui Hristos, cea Ortodoxa, implinindu-se astfel cuvintele de mai sus ale Mantuitorului cu privire la cei care cauta si bat.

in paginile acestei carti se regasesc relatarile unor persoane din diferite zone ale lumii care au cautat cu sinceritate calea cea dreapta, iar Dumnezeu, in marea Lui milostivire, nu le-a lasat fara raspuns. Nenumarate astfel de cazuri pot fi citite in mediile ortodoxe romanesti sau straine, aratand inca o data ca „Ortodoxia nu convinge, ci seduce”, dupa cum spune monahul Rafail Noica. Acelasi Rafail Noica afirma ca „omul prin fire este ortodox”, in timp ce Parintele Justin Parvu indemna o obste monahala de calugarite sa nu lipseasca de la biserica „fiindca e mama noastra”.

Un alt Parinte contemporan, americanul Serafim Rose, si el convertit la dreapta credinta, spunea ca „cineva ori este ortodox tot timpul, in fiecare zi, in fiecare moment al vietii, ori nu este nicidecum cu adevarat ortodox”.

SPECIFICATII

Editura Meteorpress
An aparitie 2017