Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Caiet de autoterapie de Emeric LEBRETON

0 opinii / Scrie o opinie
  • 44,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Emeric LEBRETON

Caiet de autoterapie

Traducere din franceza de Roxana Popescu 

Editura Philobia, 2024

 

 

 

Daca iti doresti sa pornesti intr-o calatorie profunda spre autocunoastere si vindecare, ai acum la dispozitie instrumentele necesare ca sa iti intelegi trecutul, sa traiesti in prezent si sa iti construiesti un viitor plin de echilibru si fericire. Indiferent ca te confrunti cu provocari personale sau vrei sa ai o viata mai buna, vei gasi in cartea de fata suportul necesar ca sa faci primii pasi importanti catre schimbare.

Emeric Lebreton a creat o serie de metode terapeutice bazate pe cele mai recente studii in domeniul psihologiei, pe care le-a testat, de-a lungul timpului, in practica si la nivel de cercetare. 

Fiecare capitol este o invitatie la explorare si introspectie, cu exercitii practice si sfaturi utile care te ajuta sa navighezi prin cele zece teme fundamentale ale psihoterapiei: relatia cu mama, relatia cu tatal, cuplul format din parintii tai, fratii si surorile, inconstientul, raportul cu mancarea, dependentele, anxietatea si fobiile, relatia de cuplu si sexualitatea sau postura de parinte. Temele abordate nu sunt altceva decat o harta a cautarii tale interioare, fiecare ajutandu-te sa iti rezolvi conflictele, sa depasesti obstacolele care iti stau in cale, dar si sa intelegi ca vindecarea si fericirea sunt posibile daca te cunosti si te accepti asa cum esti.