Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Alex WHEATLE | Liccle Bit, baiatul din Crongton

0 opinii / Scrie o opinie
  • 34,95 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Alex WHEATLE    |    Liccle Bit, baiatul din Crongton

POLIROM junior, 2019

Traducere din limba engleza de Maria Ghiurtu

||||

Extras din primul capitol – Frumoasa si bestia

Totul a inceput in urma cu doua luni. Era o zi normala de scoala, daca se poate spune despre scoala mea c-ar fi in vreun fel normala. Clopotelul anuntase sfarsitul ultimei ore. Era miercuri. Si, ca in fiecare zi de miercuri, dupa ore, colegele mele de an isi repetau miscarile de street-dance in sala de sport. Asa ca Jonah Hani, McKay Tambo si cu mine alergam pe coridoare, imbulzindu-ne printre colegii si profesorii nostri ca sa prindem cel mai bun loc la fereastra salii de sport.

Pana sa ajungem acolo, doi copii din an cu noi ne ocupasera deja locul. Ne-au vazut, l-au masurat din priviri pe namila de McKay si au decis sa-si ia talpasita. Ca de obicei, McKay a pus stapanire pe fereastra.

„Da-ti capatana la o parte, frate!” s-a plans Jonah.

„Fa-ne loc!” m-am smiorcait eu.

Desi nu-i vedeam decat ceafa, puteam sa jur ca McKay ranjeste cu gura pana la urechi.

„Calmeaza-te, frate!” mi-a raspuns McKay. „Uite cum ma soarbe din priviri scumpetea mea! Piesa mai e Venetia. Frate! Ce picioare are! Ma jur!”

Unindu-ne fortele, Jonah si cu mine am reusit sa-l dam la o parte pe McKay si sa aruncam si noi un ochi. McKay avea dreptate. Venetia arata beton in maioul roz si pantalonasii scurti albi. Celelalte fete se uitau toate la ea, incercand sa tina pasul, dar, sa-mi trag palme, ce bine se mai misca Venetia. Domnisoara Lane, instructoarea de street-dancing, dadea din cap si batea din picior. Cred si eu ca dadea din cap. Venetia dansa mai bine decat ea.

SPECIFICATII

Traducere Traducere din limba engleza de Maria Ghiurtu
An aparitie 2019