Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi - Episcopia Husilor

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:IM_00010
  • Autor: Atelier
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Reproducere a icoanei Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi, care se gaseste la Episcopia Husilor,  icoana cu foita de aur si matase, pe lemn (metaxotipie). 

Icoana este realizata si distribuita cu acordul si binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ignatie, Episcopul Husilor. 

 

Aceasta icoana cu foita de aur, pe panou de lemn, este o reproducere de cea mai buna calitate a icoanei pictate original de Pictorul iconar Mihai Coman, dupa traditia bizantina. 

Tehnica realizarii icoanei Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi se numeste metaxotipie si intruneste unele dintre elementele pe care le regasim si in arta pictarii de icoane bizantine: icoanele au foita de aur, icoanele sunt realizate cu pigmenti (culori)  naturali pe panou din lemn, icoanele sunt vernisate. Metaxotipiile rezista in timp la fel de bine ca icoanele pictate. 

Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi vine in patru formaturi (dimensiuni), cu agatatoare de perete si cu suport pentru masa: icoana format  A3, icoana format  A4, icoana format  A5 si icoana format  A6 (dimensiuni aproximative, aceasta icoana fiind mai mult patrata decat dreptunghica). 

Preturi pentru icoana Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi, in functie de format APROXIMATIV: 

Icoana format  A6 - pret 135 lei 

Icoana format  A5 – pret 298 lei

Icoana format  A4 – pret 535 lei

Icoana format  A3 – pret 920 lei. 

Are certificat de autenticitate icoana Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi? Toate icoanele au imprimat pe spate certificatul de autenticitate. 

Icoana Relicvar a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si racla Sfintei Chiriachi poate fi comandata online aici, cu un simplu click, in aceasta pagina, selectand formatul (dimensiunea) dorit. Livrarea icoanelor cu foita de aur, pe lemn se face, de regula, de pe o zi pe alta, in orice localitate de pe cuprinsul Romaniei. 

Pentru cei care vor sa ne viziteze magazinul de icoane ortodoxe, va asteptam in magazinul nostru de icoane din Bucuresti, Strada Bibescu Voda, nr. 20, Sector 4. 

 

De ce facem acest demers?

Acum orice credincios are in sfarsit posibilitatea de a putea cumpara si aseza in propriul camin o reproducere de calitate a unei icoane ortodoxe la care are evlavie. Mai mult, credinciosul are privilegiul de a-si imbogati casa cu o reproducere a uneia dintre icoanele bizantine de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, din Sfantul Munte Athos, Grecia. 

Pe langa acest aspect, vorbim si despre latura financiara. Icoanele cu foita de aur si matase, pe lemn – metaxotipiile – sunt si vor fi intotdeauna mai accesibile ca pret, in comparatie cu icoanele pictate pe lemn, cu sau fara foita de aur. Acum oricine are posibilitatea sa aiba acasa, la loc de cinste, icoana la care are evlavie.