Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Federica BOSCO | Ingerul meu secret

0 opinii / Scrie o opinie
  • 35,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Federica BOSCO    |    Ingerul meu secret

Editura ALLFA, 2017

Traducere din limba italiana de Camelia ZARA

||||

Tuturor ingerilor din viata mea

Extras din Capitolul 1

In ziua in care ne proiectasera la scoala un documentar despre cazurile de moarte aparenta , in care toti matorii vorbeau despre „tunelul de lumina alba”, „fluctuatie” si acea senzatie de pace si fericire, nu facusem altceva decat sa casc si sa ma uit pe fereastra, sperand ca vreunul dintre colegii mei cretini sa faca o farsa telefonica si sa anunte ca era o bomba in scoala.

Dar acum lucrurile stateau un pic altfel.

Nu numai ca vazusem acea lumina alba si linistitoare, care parca ma chema, dar, pentru prima oara, dupa luni bune de la moartea lui Patrick, aveam, in sfarsit, un sentiment de pace si seninatate.

Traversasem tunelul si ma intorsesem. De una singura. Iar acum ma aflam intr-un loc fara timp si fara vise, in care nu-mi mai era frica si nu mai simteam nici un fel de durere. Si, sincer, nu aveam nici cea mai mica intentie sa ma trezesc.

Erau momente in care aveam acea placuta senzatie de toropeala cu care te trezesti dimineata devreme, gandindu-te la o scuza buna ca sa nu te duci la scoala, iar alteori aveam senzatia ca ieseam efectiv din propriul corp si ca pluteam deasupra camerei.

Nu ca as fi avut puterea sa fac ceva sau sa intervin – Altfel, as fi rugat-o pe mama sa nu mai puna sa ascult Oasis! -, dar situatia in care ma gaseam imi oferea o perspectiva complet noua, asupra careia nu mai reflectasem niciodata pana atunci: puteam sa observ cum era viata fara mine.

SPECIFICATII

Traducere Traducere din limba italiana de Camelia ZARA
An aparitie 2017