Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Cuvantari si predici tiparita cu binecuvantarea Prea Fericitului Parinte TEOCTIST, volumul 2

0 opinii / Scrie o opinie
  • 56,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Cuvantari si predici

Editura Sfintei Arhiepisopii a Bucurestilor – 2005

Volumul II

Tiparit cu binecuvantarea Prea Fericitului Parinte TEOCTIST, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

Pret 56,00 Lei

 

Extras din Cuvant inainte al editorilor

Volumul de fata ne ajuta sa descoperim masura in care Biserica Mantuitorului Iisus Hristos poate fi slujita cu rezultate rodnice nu numai vreme de tihna, de pace, de liniste si de normalitate, ci si in vremuri vitrege, in imprejurari si in timpuri de incercari si potrivnicie.

Tot cel ce va citi aceste pagini va putea constata cu usurinta ca viata noastra bisericeasca a pulsat cu tarie in Biserica noastra, in sfintele manastiri, in parohii, in scolile teologice de toate gradele, in toate unitatile bisericesti administrative, in toate componentele sale si la toate nivelurile si domeniile de activitate, inclusiv in cel publicistic, altfel spus: Biserica noastra romaneasca nu a incetat vreo clipa sa fie vie si miscatoare. [...]

Noua, celor de acum, ne trebuie un minimum de decenta, putina ingaduinta si un strop de dragoste pentru a citi randurile ce au fost alcatuite atunci... Sorbind din frumusetea cuvintelor acestei carti, cinstim de fapt memoria autorilor si pretuim ravna si Jertfa lor pentru Hristos Mantuitorul nostru.