Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Patristica / Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini
Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini
(0 opinii)
Cod produs: 978-973-50-5831-9

Editura: Humanitas

Pret: 65,00 lei

Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini. Humanitas, 2018. Traducere din greceste de pr. prof. dr. Dumitru Staniloae. Selectia textelor de Georgeta-Anca Ionescu. „Filocalia, de fapt, i-...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini
Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini

(0 opinii)

Pret: 65,00 lei

Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini. 

Humanitas, 2018. 


Traducere din greceste de pr. prof. dr. Dumitru Staniloae. 

Selectia textelor de Georgeta-Anca Ionescu. 


„Filocalia, de fapt, i-arata omului nu numai o invatatura teoretica, ci ii arata un model de viata. De aceea, bine ar fi ca ea sa fie citita des si fiecare sa-si aduca aminte sa citeasca in fiecare zi fie dintr-un parinte din Filocalie, fie din altul, si cind simte ca are nevoie mai ales de dezvoltarea unei anumite virtuti duhovnicesti sa se duca la acel parinte. 

Sa ajunga Filocalia familiara fiecaruia, asa cum ar trebui sa stie fiecare crestin ce cuprinde fiecare Evanghelie, fiecare epistola a Apostolului Pavel, si cind are nevoie sa se lamureasca intr-o privinta oarecare sa se duca acolo, la capitolul respectiv. Sa devina o carte familiara, carte de indrumare, un indrumator pentru viata. Pentru aceasta, bine ar fi sa aiba fiecare Filocalia proprie, sa se gaseasca un mod de a se tipari in sute de mii de exemplare, ca sa fie nelipsita din fiecare casa de crestin adevarat si din fiecare chilie de calugar. 

Sa devina o calauza in plan spiritual, aratindu-ne felul cum trebuie sa ne fie viata in relatiile noastre cu Dumnezeu si in raporturile cu ceilalti, ca sa fie o viata de model, o viata care sa intareasca legaturile intre noi, dragostea intre noi, sa nu avem nimic de criticat in viata noastra, nimic care nu se cuvine sa se datoreasca unui crestin, cum ne invata atit de minunat Filocalia.“ (Pr. prof. dr. Dumitru Staniloae) 


Aici puteti comanda online cartea Cartea Filocaliilor. Cele mai frumoase pagini, aparuta la Editura Humanitas, in 2018. Livrare oriunde in Romania, de pe o zi pe alta. La comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. 

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2018

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie