Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Arhimandrit Justin PARVU | Rugaciunile cele mai folositoare

0 opinii / Scrie o opinie
  • 28,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

 

Arhimandrit Justin PARVU    |     Rugaciunile cele mai folositoare

Editura Scara Print, 2018

||||

Preasfanta Treime, Dumnezeul nostru, slava Tie!

Rugaciune catre Preasfanta Treime (p. 6)

Preasfanta Treime, Dumnezeule, pazeste-ne pe noi de bantuiala, de vatamare napraznica si de cadere; de clevetirea celor rai, de urgia tiranilor, de ispitele diavolesti si de toata mahnaciunea fereste-ne pe noi, ca dupa Poruncile Tale calea vietii acesteia de acum cu placere de Dumnezeu savarsind-o, talantul cel dat noua curat sa-l pazim. Si pentru indurarile Tale cele nemarginite si milostivirile cele nemasurate, vrednici sa ne facem Dumnezeiescului Tau Dar si fericirii Tale celei de-a pururea, laudandu-Te neincetat pe Tine, Tatal si Fiul si Duhul Sfant, pe Unul Dumnezeul nostru, Caruia Ti se cuvine Slava si Stapanirea in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea intai, a Sfantului Macarie cel Mare (p. 14)

Doamne, curateste-ma pe mine, pacatosul, ca niciodata n-am facut bine inaintea Ta. Izbaveste-ma, deci, de cel viclean si sa fie intru mine voia Ta, ca fara de osanda sa deschid gura mea cea nevrednica si sa laud preasfant Numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a patra, a Sfantului Chiril al Alexandriei (p. 601)

Trupul Tau cel Sfant, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, sa-mi fie mie spre Viata de veci, si Scump Sangele Tau spre iertarea pacatelor. Si sa-mi fie mie Euharistia aceasta spre bucurie, spre sanatate si spre veselie. Si la Infricosata si A doua Venire a Ta ma invredniceste pe mine, pacatosul, sa stau de-a dreapta slavei Tale, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor Sfintilor. Amin.

 

 

SPECIFICATII

An aparitie 2018