Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Viata si petrecerea nevoitoarei Anastasia din Sfanta Manastire „Maica Ingerilor” (Kerkyra). 1910-1979

0 opinii / Scrie o opinie
  • 7,35 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116
Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Viata si petrecerea nevoitoarei Anastasia din Sfanta Manastire „Maica Ingerilor” (Kerkyra). 1910-1979, de Ieromonah Dimitrios Kavvadia - Editura Renasterea

Lucrarea de fata surprinde intr-un mod aparte parcursul istoric al Sfintei Anastasia si evidentiaza intr-o maniera unica viata sfanta si duhovniceasca a sfintei, care prin practica ei ascetica exemplara a usurat si a condus pe drumul mantuirii multe suflete chinuite. Tradus de pr. Cosmin Nierge Gherondisa Anastasia, ultimul ctitor si innoitoarea vietii monahale a Manastirii "Maica Ingerilor", s-a nascut in anul 1910, in asezarea Vlahitika din satul Sfintilor Teodori, Levkimmi (Grecia).

Tatal ei se numea Haralambie Vlachos, iar mama ei Elena Vlassi. Erau agricultori saraci, oameni ai trudei, cinstiti si credinciosi. Mama ei cucernica, Elena, s-a invrednicit la o varsta tanara de o vedenie dumnezeiasca in fata incintei deteriorate a sfintei biserici a manastirii "Kyra" (adica Manastirea Maica ingerilor). Gherondisa a avut o sora geamana, pe Diamantina Vlachos-Kouri, si a avut inca patru surori: Asimina, Aretusa, Teodora si Ioaneta. A avut, de asemenea, si doi frati: Simeon si Stelian. Dintre fratii si surorile gherondisei, numai Simeon, cel de al treilea, a avut copii, in numar de trei. in familia ei au existat si doi rasofori virtuosi.

SPECIFICATII

An aparitie 2013
Coperta Brosata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 84
Limba Romana
Cod 9786066070775