Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ross WELFORD - Calatorie in timp in compania unui hamster

0 opinii / Scrie o opinie
  • 39,90 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ross WELFORD - Calatorie in timp in compania unui hamster

Editura Corint Books, 2020 – Corint junior/ smart age

Traducere din engleza de Simona NEAGU

 

Extras – pp. 7-8

Tata a murit de doua ori. Prima oara la varsta de trezeci si noua de ani si a doua oara patru ani mai tarziu, la varsta de doisprezece ani. (O sa mai moara si a treia oara, ceea ce mi se pare cam nedrept pentru el, dar aici n-am cum sa-l ajut.)

Prima lui moarte n-a avut nicio legatura cu mine. A doau, da – insa, fara treaba asta cu masina timpului, eu nici macar n-as fi fost acolo. Stiu, poate parea ca-l acuz, ceea ce nu e cazul, doar ca... in fine, o sa vedeti ce vreau sa spun.

Daca m-ati fi intrebat inainte de evenimente cum cred eu ca arata o masina a timpului, probabil ca v-as fi zis ca aduce cu un submarin. Sau poate cu o racheta. In orice caz, v-as fi zis ca e o masinarie cu multe butoane, multe panouri si multe lumini, un ceva construit din fier sau dintr-un material similar. O masinarie care e foarte mare – foarte, foarte mare, din aceea cu propulsoare, generatoare de amplificare, reactoare...

In realitate insa am in fata un laptop si un vas de tabla zincata cumparat de la un magazin cu obiecte pentru gradinarit.

Aceasta este masina de calatorit in timp a tatalui meu.

Si cu ea lumea se va schimba – la propriu. Sau cel putin lumea mea.

SPECIFICATII

An aparitie 2020