Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Puterea emotiilor. Un ajutor in prevenirea si vindecarea cancerului

0 opinii / Scrie o opinie
  • 36,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Roland CLARK  |  Sfinta tinerete legionara. Activismul fascist in Romania interbelica - update

Editura PHILOBIA, 2018

Colectia Sanatatea

Extras din Nota autorului

Cartea de fata, care se doreste a fi accesibila tuturor, este impartita in trei parti. Primele sase capitole, teoretice, expun mai multe concepte nou aparute care contribuie la largirea spectrului cunostintelor referitoare la fiinta umana si la cancer. Drept urmare, unele dintre notiunile prezentate pot fi destabilizatoare sau greu de inteles de la bun inceput. Asadar, cititorul e invitat sa le citeasca si sa le reciteasca in ritmul lui.

Capitolele 7, 8, 9 si 10 abordeaza chestiuni practice si formuleaza mai multe recomandari anticancer pe care persoanele de orice varsta, preocupate sa-si imbunatateasca sanatatea, le vor putea integra in viata lor de zi cu zi. Cititorul le poate citi in ordinea pe care o prefera, in functie de nevoile sale.

Capitolul 11 propaga diverse principii menite sa dea roade. El se sprijina pe ansamblul ideilor prezentate in capitolele precedente si reuneste multiple teorii oncologice pentru a deschide astfel o noua perspectiva asupra cancerului.

Cartea este presarata, de asemenea, cu marturiile unor pacienti tratati de mine, care au invins statisticile defavorabile gratie unor abordari noi, bazate pe constiinta. Numele acestor pacienti, cu totii bolnavi de cancer, sunt reale, cu exceptia lui Michel Lemeilleur, care a ales sa-si pastreze anonimatul din motive personale.

SPECIFICATII

An aparitie 2018