Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Memoria ca zestre, set 3 volume

0 opinii / Scrie o opinie
  • 57,80 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Memoria ca zestre, set 3 volume, Nina Cassian - editura Cartile Tango

"Notele mele, inclusiv comentariile lor, acopera o perioada de cateva decenii. O viata de om. In deplina, neinhibata sinceritate, nu-mi ascund erorile, nu incerc sa le camuflez. Nu le cer cititorilor sa ma absolve, ci doar SA MA CUNOASCA…" (Nina Cassian) 

Consider cele trei carti de amintiri, intitulate „Memoria ca zestre“ un fel de epitaf al propriei mele vieti, acolo am spus tot ceea ce voiam sa spun si sa amintesc, cu o sinceritate brutala. Notele mele inclusiv comentariile lor, acopera o perioada de cateva decenii. O viata de om. In deplina, neinhibata sinceritate, nu-mi ascund erorile, nu incerc sa le camuflez. Nu le cer cititorilor sa ma absolve, ci doar SA MA CUNOASCA...

Nina Cassian

Memoria ca zestre - Volumul 1

Sunt atat de fascinata de capacitatea mea de ,"a cuceri”… Asa ca ma arat in toata vanitatea mea si goliciunea mea. Iar daca vreodata, cineva asemanator mie, "mon semblable, mon frere”, cineva mai mult sau mai putin ipocrit va parcurge aceste randuri, sa-mi constate macar sinceritatea.

Memoria ca zestre - Volumul 2

Am eu certitudinile mele, care tin de faptul ca loji ma iubeste de cinsprezece ani, Mony, de zece, Ali, de sapte (adica de cand s-a nascut), ca Seby, dupa zece ani, insurat si cu copil, ma iubeste inca, de faptul ca insusi Marin m-a iubit si acum sase ani si anul acesta si, deci, e posibil sa ma iubeasca si peste alti sase.

Memoria ca zestre - Volumul 3

Notele mele inclusiv comentariile lor, acopera o perioada de cateva decenii. O viata de om. In deplina, neinhibata sinceritate nu-mi ascund erorile, nu incerc sa le camuflez.

Sursa: www.elefant.ro

SPECIFICATII

An aparitie 2010
Dimensiuni 13 x 20 cm
Limba Romana
Cod 978-606-92168-2-8