Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Lumea copiilor. Versuri, poezii si cantecele

0 opinii / Scrie o opinie
  • 38,54 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Lumea copiilor. Versuri, poezii si cantecele, cu ilustratii de Raluca Ilie - carti ilustrate pentru copii Libraria Bizantina

Dragi parinti,

Veti gasi in paginile ce urmeaza o lectura obligatorie! Da, obligatorie si de facut cu voce tare pentru copilasii dvs. care inca nu au deprins citirea versurilor. Caci e de neinchipuit ca un copil sa ajunga macar la gradinita fara a cunoaste, prin intermediul vocii dvs. calde, Melcul suparat, Din oceanul Pacific, Pedeapsa matei de Elena Farago sau, mai ales, Mos Craciun cu plete dalbe.

Cu totii le stim de la parintii si bunicii nostri, care la randul lor le invaţasera, pe unele, de la parintii si bunicii lor. Acest folclor, caci numai putine versuri din culegerea de fata au autori identificabili, al copiilor inseamna prima apropiere a celor mici de lectura, de ritmuri si rime, de minunea poeziei care ne infrumuseteaza viata.

Sa va bucurati pe deplin, alaturi de cei mici, de puritatea si armonia acestor simple si de neocolit poezii! Lectura placuta! Horia Garbea

Ca urmare a succesului de care s-a bucurat volumul Primele mele versuri, poezii şi cantecele, editura Corint Junior a realizat o noua antologie ce conţine texte intrate in folclorul copiilor, insoţite de ilustraţiile superbe ale Ralucai Ilie.

Cele doua carţi, cea de faţa şi volumul anterior, formeaza impreuna un duo formidabil, numai bun pentru a petrece clipe de neuitat in compania copiilor dumneavoastra şi, in acelaşi timp, pentru a le insufla atat dragostea pentru carte, cat şi dorinţa de a invaţa lucruri noi. Tocmai pentru a facilita aceasta latura educativa a carţii, altfel cat se poate de ludica specialiştii noştri vin in ajutorul  dumneavoastra cu cateva sfaturi practice care sa va ajute sa ghidaţi copilul pe calea cunoaşterii, sporindu-i curiozitatea şi dorinţa de a invaţa.

SPECIFICATII

An aparitie 2014
Limba Romana
Cod 978-973-128-560-3