Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ce sa faci... cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor sa depaseasca negativitatea

0 opinii / Scrie o opinie
  • 33,72 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ce sa faci... cand nu-ti convine nimic. Ghid pentru copiii care vor sa depaseasca negativitatea, de Dr. Dawn Huebner si Bonnie Matthews - Editura Trei

stiai ca viata este ca o cursa cu obstacole? Este incitanta si distractiva, dar plina de locuri inselatoare prin care trebuie sa treci. Daca esti un copil care se simte frustrat de acele locuri inselatoare si iti vine greu sa te mai bucuri de lucrurile frumoase din viata, aceasta carte este pentru tine.

Ce sa faci... cand nu-ti convine nimic le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata gandirea negativa. Exemplele interesante si ilustratiile ii ajuta pe copii sa vada altfel obstacolele vietii, in timp ce desenele si activitatile ii determina sa isi foloseasca abilitatile pentru a depasi aceste obstacole. Instructiunile pas cu pas ii indruma pentru a deveni copii mai fericiti si pozitivi. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a se stradui sa faca o schimbare.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor.

Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii. Locuieste in Baltimore.

Recomandata de Itsy Bitsy FM

SPECIFICATII

Traducere Ciprian Siulea
An aparitie 2015
Coperta Brosata
Dimensiuni 21,5 x 28 cm
Nr. pagini 88
Limba Romana
Cod 978-606-719-413-5