Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Alec Blenche | Erus si Valea Iubirii

0 opinii / Scrie o opinie
  • 39,90 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Alec Blenche  |  Erus si Valea Iubirii

Editura Univers, 2018

Ilustratii de Doina Zavadschi si Ion Andrei Puican

||||

Extras de la p. 73 – Capitolul V, Labirintul Iubirii

Lanul de floarea-soarelui se intindea la cativa pasi de ei. Se apropiara usor de el. Oare ce avea de-a face un labirint cu iubirea? Se intreba Erus. Dar, asa cum se intamplase si pana atunci, era sigur ca exista un rost in toate. Asa ca nu mai statu mult pe ganduri si intra in labirint. Roua il urma.

Labirintul era, de fapt, un culoar format din plante de flloarea-soarelui inalte de doi metri, astfel ca de-abia se vedea lumina soarelui.

„O sa fie foarte usor”, spuse Erus increzator. Ma jucam prin labirintul palatului in fiecare zi cand eram acasa. Tot ce trebuie sa facem este sa tinem mereu mana pe florile din dreapta si sa mergem mereu la dreapta, chiar daca drumul se infunda sau apare vreo rascruce. O sa mergem mereu la dreapta si al un moment dat o sa gasim iesirea.

„Pare cam usor”, spuse Alpi putin ingrijorat.

„E usor cand stii ce sa faci. Daca nu stii, poti sa stai intr-un astfel de labirint foarte mult timp.”

„Bine, sa mergem atunci”, spuse Roua.

Asa ca Erus puse mana pe florile din dreapta si porni inainte. Roua il urma cu prudenta. Mersera ce mersera, insa, de fiecare cand credeau ca au ajuns la iesire, nu era decat o alta fundatura. Dupa o bucata de drum destul de lunga, Erus se opri deznadajduit.

„Nu inteleg”, spuse el privind cerul albastru. „Nu a existat pana acum un labirint in care sa nu functioneze strategia mea. Ce fel de labirint este acesta?”

„Este un labirint din Valea Iubirii, format din plante de floarea-soarelui. Iti aduci aminte ce ne-a zis Marty?”, spuse Alpi ganditor

„Ce ne-a zis?”

„A spus asa: Uitati-va la flori...”

Erus privi atent catre florile de deasupra lui si observa ca aveau forma de inima. Acest lucru nu i se parea ciudat, avand in vedere ca se aflau in Valea Iubirii. Insa faptul ca Marty insistase asupra acestui aspect il puse pe ganduri. Oare ce putea sa insemne asta?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPECIFICATII

An aparitie 2018