Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Si tu poti! de Andreea TRANDAFIRESCU

0 opinii / Scrie o opinie
  • 29,90 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Andreea TRANDAFIRESCU

Si tu poti! O poveste motivationala pentru copii si adolescenti 

Prefata de Dr. Ion Duvac

Editura Corint, 2023

 

 

E greu să ai succes dacă n-ai habar că ești de neoprit.

Alarma ceasului îți aduce aminte în fiecare zi că alergi spre nicăieri?

Te-ai săturat să-ți spună alții cine ești, ce poți și, mai ales, ce nu poți să faci? Detașează-te de vocile critice, preia controlul propriei vieți și demonstrează contrariul!

Cartea de față îți arată că POȚI FACE ORICE doar DACĂ îți propui.

Descoperă cum să găsești sens în suferință și să mergi mai departe cu un scop reînnoit.

Un instrument practic care poate fi folosit pentru a-ți îmbunătăți toate aspectele vieții. TESTAT DE AUTOR PE SINE ÎNSUȘI.

Un ghid de psihologie pozitivă ușor de parcurs, care te va face să te întrebi de cât timp se aflau soluțiile chiar sub nasul tău.

O carte din care înveți că, în final, toate greutățile vieții îți pot aduce bucurie, bunătate și abundență.

O carte pentru suflet, scrisă din suflet, despre lecțiile pe care ni le dă viața. O citești și ai impresia că îți vorbește prietena ta cea mai bună. Înveți despre tine și despre cum te poate transforma, manipula și schimba lumea exterioară. Sunt situații și exemple concrete, bine structurate, din care înveți cum să-ți protejezi interiorul. De citit dintr-o suflare.

LAURA VEREHA ȘI SEBASTIAN SECAN, foști jurnaliști de televiziune și inițiatorii proiectului Călător în Bascheți

 

Cartea de față vine la pachet cu plăcerea de a lectura lin și cu un conținut pe înțelesul tuturor, reușind să smulgă pe fugă și câteva lacrimi cititorului. Un ghid pentru situațiile critice, construit din perspectiva psihologică, dar care pre­sară ceva din înțelepciunea simplă a «învățăturilor bunicii». Tot ceea ce și-ar fi dorit Andreea să știe înainte ca viața să o învețe lecții dure, dar prețioase, pe propria-i piele. Un exem­plu fantastic de «cum să reușești când te doare».

Mădălina Lambrinoc – jurnalist & fondator Media Kids Academy

 

Cartea Andreei Trandafirescu aduce o nouă abordare prin perspectiva psihologiei pozitive. Cititorul va descoperi cu prin intermediul acestei cărți maniera în care poate lucra cu propriile temeri. Cartea Andreei Trandafirescu se axează pe propria poveste de viață, o istorie pe care a descris-o fără rezerve. Cititorul este invitat să își pună întrebări la care, parcurgând cartea, va găsi răspunsuri. Activarea resurse­lor personale pentru a putea merge mai departe este mesa­jul care poate fi extras dintre rândurile cărții. Am remarcat faptul că autoarea aduce în prim-plan capacitatea ființei umane de a face diferența între lucrurile care pot fi schim­bate și cele care nu pot fi schimbate: acceptarea este sub­stanța pentru a merge mai departe. Felicitări, Andreea!

Narcis Sima – psiholog, Președintele Filialei Argeș a Colegiului Psihologilor din România

Sursa: edituracorint.ro