Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Patatel de Kenneth OPPEL 

0 opinii / Scrie o opinie
  • 40,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Kenneth OPPEL 
Patatel
CORINT JUNIOR, 2021
Cu ilustratii de Sydney SMITH
Traducere din limba engleza de Mihaela RAILEANU

Extras/ Capitolul 1
Nimeni nu era treaz, ca sa asiste la evenimente, cu exceptia lui Rickman.
Acesta facea una dintre plimbarile sale nocturne pe langa dormitoarele oamenilor, in ideea ca va gasi ceva interesant de mancare. Lui Rickman aproape intotdeauna ii era foame. Pe langa perete gasi o musca moarta, un chips de ciocolata si un capatel de creion rosu si le manca pe toate fara probleme. Rickman nu era un motan mofturos. Cand ajunse la capatul coridorului, se strecura in biroul domnului Rylance. In fata mesei era un scaun care-i placea, si Rickman sari pe el. Avu nevoie de doua incercari pentru a se instala acolo, caci era cam dolofan.
Pe masa de lucru, caietul mare de schite al domnului Rylance statea deschis. Animale, cladiri si oameni se inghesuiau in paginile caietului. Unele desene erau mazgalite, unele abia erau schitate, iar altele pareau a fi gata de publicare intr-unul dintre romanele grafice terminate ale domnului Rylance. Numai ca toate acestea nu erau nimic altceva decat niste idei. Nu existau inca povesti pentru aceste desene. 
Cand s-a-ntamplat, nu s-a auzit niciun zgomot, dar Rickman a vazut tot.
Pata de cerneala neagra paru dintr-odata umeda, ca si cum desenele ar fi fost facute chiar in acea clipa. Liniile sclipira si apoi tremurara.