Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Coloreaza cu Strafurnica de Carmen IVANOV

0 opinii / Scrie o opinie
  • 30,50 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Carmen IVANOV
Coloreaza cu Strafurnica
Editura Favorit, 2015
Coperta si ilustratii (concept si realizare grafica): Radu BOERU
 

Extras/ Coloreaza cu Strafurnica
Cartile de colorat „Coloreaza cu Strafurnica” le ofera copiilor posibilitatea de a face cunostinta cu cele mai indragite personaje din manualul de dictie „Strafurnica si prietenii sai”, de Carmen Ivanov. Aceste carti de colorat sunt distractive si, in acelasi timp, le dau celor micuti sansa de a se imprieteni atat cu amicii strafurnicii, cat si cu scurte exercitii de dictie.
„Coloreaza cu Strafurnica” este un cadou perfect pentru copii. Coloratul a fost dintotdeauna o activitate amuzanta si incitanta pentru micii curiosi. Asta inseamna ca ei pot colora dupa model sau dupa cum vad ei insisi lumea, in culori, pentru ca, de cele mai multe ori, ne pot surprinde cu imaginatia de care dau dovada.
Cei mai multi copii coloreaza dupa felul lor de a fi, scapa de monotonie si inlocuiesc albul si negrul cu toate culorile pe care ti le poti imagina. Asa ca, e datoria noastra sa ii incurajam sa coloreze si sa-si lase imaginatia sa zboare.
Pentru cei mai multi copii, colorarea unei carti este de fapt un exercitiu de indemanare dar si un prilej prin care pot invata sa se limiteze la spatiul de colorat – daca isi doresc un desen frumos, vor trebui sa coloreze intre linii si sa se straduiasca sa nu le depaseasca. Ajuta-l sa coloreze cu Strafurnica pentru ca acesta reprezinta primul pas spre succesul copilului tau.
Cartea de colorat a Strafurnicii este recomandata copiilor intre doi si sase ani.