Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Bucuria de a sluji. Ganduri pentru preoteasa si pentru femeia ortodoxa

0 opinii / Scrie o opinie
  • 7,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Bucuria de a sluji. Ganduri pentru preoteasa si pentru femeia ortodoxa, de Juliana Schmemann, volum aparut la editura Teofilia Preoteasa

Juliana Schmemann ne ofera o perspectiva relevanta asupra rolului femeii in Biserica in general si al preotesei in special. E o marturie actuala, clara si profunda. Ne-a fost daruita cu multa dragoste si smerenie, la capatul unei vieti traite din plin, cu bucurie, respect si recunostinta. Aveti in mana o scriere valoroasa, printre putinele de acest gen.

,,Indiferent daca esti sotie de preot sau doar participi activ la viata comunitatii bisericesti din care faci parte, exista doua variante: fie ai indeajuns respect de sine ca sa-ti dezvolti personalitatea, fie vei deveni atat de vulnerabila incat, fara sa vrei, iti vei suprima personalitatea ca raspuns la cerintele vietii in Biserica.” (Juliana Schmemann)

,,Exprimand o viziune profund optimista a acestei slujiri, subliniata clar prin titlul cartii – Bucuria de a sluji –, preoteasa Juliana nu ocoleste niciuna din dificultatile pe care le presupune aceasta misiune. Autoarea da sfaturi intelepte despre felul in care greutatile slujirii pot fi abordate si depasite.” (Jean-Claude Larchet)

SPECIFICATII

Traducere Mirela Scaunasu
An aparitie 2013
Limba Romana
Cod 6491