Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

14 conversatii pana la 14 ani de Michelle ICARD

0 opinii / Scrie o opinie
  • 49,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Michelle ICARD
14 conversatii pana la 14 ani
Editura Univers, 2021
Colectia „Educatie cu blandete”/ 16 – coordonata de Ioana CHICET-MACOVEICIUC
Traducere de Lucia POPOVICI

Extras/ Introducere – Cine sunt eu sa spun asta?
Cel mai probabil ati ales aceasta carte deoarece nu va mai gasiti cuvintele care sa aiba ecou la adolescentul tanar din casa voastra care nu mai vrea sa vorbeasca ori sa asculte ce aveti de spus.
Sunt aici ca sa va linistesc.
Dar cine sunt sa spun „Nu va faceti griji, „Va fi in regula” si „Puteti avea conversatii nemaipomenite, in ciuda stereotipurilor coplesitoare si descurajante despre adolescentii posaci si detasati”?
De saisprezece ani incoace, lucrez cu elevi de gimnaziu si cu parintii lor. Desfasor programe de leadership pentru elevii de gimnaziu, organizez conferinte  pentru parinti si copii si coordonez un grup online de peste 6.000 de parinti ai caror copii sunt la gimnaziu. Va voi impartasi aici povesti din munca mea, desi am schimbat numele persoanelor si datele lor, pentru a le respecta intimitatea. Scriu, de asemenea, pentru diverse publicatii nationale, iar prima mea carte, Midlle School Makeover: Improving the Way You and Your Child Experience the Middle School Years, este un abecedar in ceea ce priveste schimbarile sociale si emotionale cu care va veti confrunta atat voi, cat si copiii vostri atunci cand varsta de mijloc se va intalni cu anii de gimnaziu sub acelasi acoperis.