Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Sfanta Mare Manastire Vatopedi. Traditie-Istorie-Arta. Vol 1 si 2

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs:AAB-2280
  • 750,00 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Sfanta Mare Manastire Vatopedi. Traditie-Istorie-Arta. Vol 1 si 2 , editie in limba engleza - Sfanta Mare Manastire Vatopedi

„In spiritul dragostei, Sfanta Mare Manastire Vatopedi le ofera astazi celor preocupati de cursul vietii monahale prilejul apropierii fata de aceasta: istoria, arhitectura si arta, sub toate formele ei, in prima dintr-o serie de lucrari in marea noastra speranta de a-i ajuta pe oameni sa descopere deosebita frumusete a traditiei ortodoxe si a profunzimilor sale culturale.”

Arhimandrit Efrem, Staret al Sfintei Mari Manastiri Vatopedi Albumul de fata, alcatuit din doua volume, a fost distins cu premiul intai la evenimentul editorial „END PRODUCT COMPETITION 1997”, care a avut in loc in luna iunie, a anului 1997, la Gratkorn, in Austria.

Albumul a primit premiul pentru cea mai buna lucrare tiparita (aspect, continut si calitate print), dintr-o selectie de 270 de alte lucrari de pe cuprinsul intregii Europe. De asemenea, cartea a mai primit un premiu de excelenta, pe 24 martie 1998, din partea Academiei din Atena, cu prilejul festivitatilor nationale.

SPECIFICATII

An aparitie 1998
Limba Engleza/Greaca
Cod 960-7735-10-2