Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Robotica - activitati de stiinta de ROB COLSON

0 opinii / Scrie o opinie
  • 118,00 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

ROB COLSON

Robotica - activitati de stiinta 

Ilustrator Eric Smith

Varsta 6-8 ani

Editura DPH, 2020

Pret: 118.00 lei

 

Descriere:

Plin de ilustrații grozave, fapte distractive și activități absorbante, Clubul inginerilor – Robotică ghideaza cititorii prin domeniul stiinta ingineresti - robotica. Proiectul practic, conceput cu atenție pentru a introduce tipurile de abilități cerute de inginerii din viata reala, ii ajuta pe copii să preia elementele de baza intr-un mod distractiv si practic.

Cu ajutorul Clubului inginerilor - Robotica, copiii cu varsta peste 6 ani dezvolta abilitati esentiale pentru calatoria lor inginereasca.

Construiți masini de ridicat si alte modele robotizate si aflați totul despre principiile stiintifice din spatele creatiilor voastre cu aceasta carte interactiva. Veți gasi tot ce aveti nevoie pentru a incepe ca inginer robotic. Aflati despre masinile care inoata ca un peste, bratele controlate de gandire si robotii care joaca fotbal.

Explorati stiinta din spatele robotilor si construiti-va propriile modele, inclusiv un deget in miscare, un robot care poate desena, masini care pot ridica lucruri si o masina racheta.