Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Ce sa faci... cand iti iesi din fire. Ghid pentru copiii care nu-si pot stapani furia

0 opinii / Scrie o opinie
  • 33,72 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Ce sa faci... cand iti iesi din fire. Ghid pentru copiii care nu-si pot stapani furia, de Dr. Dawn Huebner si Bonnie Matthews - Editura Trei

stiai ca furia se aseamana cu un foc? Porneste de la o scanteie si aprinde in noi energie si determinare. Dar flacara poate, de asemenea, sa scape de sub control si sa provoace o multime de probleme. Daca esti dintre acei copii care-si ies din fire imediat, a caror furie creste prea mult, prea intens si prea repede, atunci aceasta carte e pentru tine.

Ce sa faci cand iti iesi din fire le prezinta copiilor si parintilor tehnicile cognitiv-comportamentale folosite pentru a trata problemele legate de furie. Exemplele interesante, ilustratiile vesele si instructiunile pas cu pas ii invata pe copii un set de metode de „a stinge furia", ce au drept scop sa-i linisteasca atunci cand sunt furiosi si sa-i ajute sa fie mai calmi si mai eficienti. Aceasta carte interactiva ofera resurse complete pentru a educa, a motiva si a le da copiilor puterea de a se stradui sa faca o schimbare.

Dr. Dawn Huebner este psiholog clinician in Exeter, New Hampshire, specializata in tratarea copiilor si a parintilor lor.

Desenele amuzante ale lui Bonnie Matthews apar in multe carti si reviste pentru copii. Locuieste in Baltimore.

Recomandat de Itsy Bitsy FM

SPECIFICATII

Traducere Lavinia Braniste
An aparitie 2015
Coperta Brosata
Dimensiuni 21,5 x 28 cm
Nr. pagini 96
Limba Romana
Cod 978-606-719-293-3