Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Anuar liturgic si tipiconal 2014

0 opinii / Scrie o opinie
  • 37,57 lei

ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Anuar liturgic si tipiconal 2014, carte aparuta cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

La Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa a aparut, recent, Anuarul liturgic si tipiconal pe anul 2014. Lucrarea este un indrumar pentru preoti si cantaretii la strana, in vederea savarsirii slujbelor in mod corect si uniform. Potrivit prefetei, semnata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, cartea va raspunde si dorintei unora dintre credinciosi de a cunoaste mai bine randuiala liturgica zilnica si organizarea actuala a Bisericii Ortodoxe.

„Este primul an cand apare o astfel de lucrare in cadrul Editurii Patriarhiei. Acest anuar cuprinde, mai intai randuielile bisericeşti şi tipicul anual zilnic pentru anul 2014, iar in partea a doua cuprinde organizarea canonica şi administrativa a Bisericii Ortodoxe in general şi a Bisericii Ortodoxe Romane in special. Anuarul se va edita cu ajutorul lui Dumnezeu de acum incolo in fiecare an la nivelul central al Patriarhiei Romane", a precizat parintele arhimandrit Chiril Lovin, coordonatorul Departamentului „Carte de Cult” al Editurii Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa, potrivit Radio TRINITAS. 

Anuarul liturgic si tipiconal pe 2014 poate fi achizitionat de la magazinele bisericesti precum si de la pangarele bisericilor si manastirilor din Arhiepiscopia Bucurestilor.

SPECIFICATII

An aparitie 2014
Limba Romana
Cod 6422839004587