In exclusivitate Icoana Sfantului Cuvios Iosif Isihastul

Andi Moisescu este Librar pentru o zi ~ La Libraria Bizantina

Libraria Bizantina

Librar pentru o zi ~ miercuri de miercuri, carti cu personalitate

Una dintre cele mai vechi si mai nobile indeletniciri va fi reinviata de personalitati din lumea culturala si artistica aici, la noi, la Libraria Bizantina, incepand cu 12 noiembrie.

In fiecare miercuri e aer de carte. Apropo, primul invitat este Andi Moisescu.

„Traim intr-o era a tehnologiei, in care gadgeturile fac aproape orice sau substituie aproape orice, iar cartea este pusa in pericol. Cred ca dam o lupta crancena pentru a pastra suprematia cartii tiparite si pentru a ne aminti constant ca, de fapt, bucuria cititului o redescoperi numai rasfoind o carte”, spune Andi.

Ne inclinam! Si il asteptam pe Andi cu cateva recomandari pentru cititori.

Vorba multa, literatura omului!

Experienta pe care am trait-o eu aici poate fi descrisa intr-un singur cuvant, emotie. Si emotia pe care am trait-o eu aici, in cele cateva ore in care am fost Librar pentru o zi, cred ca este comparabila cu emotia pe care o traieste orice om atunci cand citeste o carte fizica. Depaseste orice latura practica si se rezuma totul doar la latura emotionala. Am trait exact emotia pe care o traiesti atunci cand atingi o carte, cand mirosi o carte, sau cand oferi o carte pentru cineva si ii scrii tu doua vorbe in ea. Si cartea aceea ii ramane pe viata. - Andi Moisescu

Mai multe pe pagina noastra de facebook

https://www.facebook.com/events/378823912271383/

https://www.youtube.com/watch?v=O6z6YFkbnFI

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!