Zambetul Imparatiei / The Smile of the Kingdom
de Pr. Constantin Necula, Dragos Lumpan
(0 opinii)
Cod produs: 978-973-0-24938-5
Autor: Pr. Constantin Necula, Dragos Lumpan
Editura: Manastirea Sihastria Putnei

Pret: 100,00 lei

Zambetul Imparatiei / The Smile of the Kingdom - Dragos Lumpan, Pr. Constantin Necula. Manastirea Sihastria Putnei, 2017. Pridvorul reprezinta o intelepciune foarte adanca, presupune intotde...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Zambetul Imparatiei / The Smile of the Kingdom
Zambetul Imparatiei / The Smile of the Kingdom

(0 opinii)

Pret: 100,00 lei

Zambetul Imparatiei / The Smile of the Kingdom - Dragos Lumpan, Pr. Constantin Necula. 

Manastirea Sihastria Putnei, 2017. 

Pridvorul reprezinta o intelepciune foarte adanca, presupune intotdeauna o alegere. El te cheama si te avertizeaza in acelasi timp: ce faci cu viata ta? Poti alege sa te opresti la intrare, sa privesti, sa admiri frumusetea picturii, sa simti linistea si pacea locului si apoi sa pleci. Sau poti alege sa treci doar prin pridvor si prin biserica, asa cum, uneori, treci prin toata viata: grabit, gandindu-te la urmatorul popos. Sau poti alege sa treci doar prin pridvor sa intri, sa indraznesti sa iti afli sensul oricat de greu ar parea, sa oferi si celorlalti macar putin din tine si, in tot acest parcurs, sa te bucuri pentru ca ai mai descoperit o farama din tine cel adevarat, in lumina dragostei lui Hristos. 

In acest spatiu ai o sansa, pe care Dumnezeu a dat-o dintotdeauna omului, sansa libertatii. In aceasta libertate, poti gusta si din albumul de fata: te poate inspira sa patrunzi mai adanc in tainele experientei duhovnicesti sau te poate face sa iti muti privirea in alta parte. 

Dialogul dintre fotografiile lui Dragos Lumpan si cuvintele Parintelui Constantin Necula, luminile care izvorasc din hainele negre ale calugarilor si din zambetele copiilor, gravitatea diafana a rugaciunilor, bucuria cuminte a gesturilor de slujire a aproapelui, toate iti deschis o fereastra. Cel care indrazneste sa priveasca, poti fi chiar tu. 


citeste mai mult
Dimensiuni:
22 x 30 cm
Nr. pagini:
192
Limba:
Romana/ Engleza

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie