Viitorul incepe luni
de Ioana Parvulescu
(0 opinii)
Cod produs: CFAU-2667
Autor: Ioana Parvulescu
Editura: Humanitas

Pret: 33,72 lei

Viitorul incepe luni, de Ioana Parvulescu, volum aparut la editura Humanitas Aventura, umor si poezia clipei trecatoare in Bucurestiul anului 1898 Toata lumea pare vinovata si toti au ceva d...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Viitorul incepe luni
Viitorul incepe luni

(0 opinii)

Pret: 33,72 lei

Viitorul incepe luni, de Ioana Parvulescu, volum aparut la editura Humanitas

Aventura, umor si poezia clipei trecatoare in Bucurestiul anului 1898 Toata lumea pare vinovata si toti au ceva de ascuns. Iar dragostea, oarba si imprudenta, nu ajuta prea mult la limpezirea lucrurilor. Conu Costache, un politist elegant, pasionat de ceea ce face, trebuie sa dea rapid de urma adevaratilor raufacatori.

Marile ziare rivale, Universul si Adevĕrul , sunt implicate, fiecare in alt fel, in ceea ce se pune la cale. Personajele principale din Viata incepe vineri sunt prinse in noi intamplari: escrocherii, politica, dezordine si povesti de dragoste care nu exclud escrocheria, politica si dezordinea. Le leaga un singur lucru: obsesia pentru viitor. Fiindca, daca asezi in alta ordine cifrele secolului XIX, dai, cu totul pe neasteptate, de secolul XXI. Intr-o singura saptamana, incepand de luni, 23 februarie, si pana duminica, 1 martie, Capitala e zguduita de o multime de evenimente. Si totul porneste de la o conferinta stiintifica tinuta la Ateneu de un doctor tanar si ambitios.

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2012
Limba:
Romana
Cod:
6517

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie