Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Fictiune / Autori romani / Viata fictiunii dupa o revolutie, Radu Cosasu
Viata fictiunii dupa o revolutie, Radu Cosasu
de Radu Cosasu
(0 opinii)
Cod produs: CFAU-2660
Autor: Radu Cosasu
Editura: Polirom

Pret: 34,95 lei

RADU COSASU (OSCAR ROHRLICH) | VIATA FICTIUNII DUPA O REVOLUTIE POLIROM, 2016 Extras din capitolul De la mama inexistenta a fiului inexistent (p.75) “Intr-adevar, fiul nostru este de cateva ...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Viata fictiunii dupa o revolutie, Radu Cosasu
Viata fictiunii dupa o revolutie, Radu Cosasu

(0 opinii)

Pret: 34,95 lei

RADU COSASU (OSCAR ROHRLICH) | VIATA FICTIUNII DUPA O REVOLUTIE POLIROM, 2016

Extras din capitolul De la mama inexistenta a fiului inexistent (p.75)

“Intr-adevar, fiul nostru este de cateva luni in Islanda; a plecat din Groenlanda nu numai fiindca firma lor din Canada si-a restrans activitatea printre ghetarii care, indiferent de criza se topesc si le pericliteaza afacerile; inteleg ca vodca din apa ghetarilor topiti natural de caldura soarelui, nu e de aceeasi calitate ca aceea distilata in aparatele lor. Dar nu acesta e principalul motiv; ti-a scris ca s-a dus la Reykjavik ca sa invete bridge. E adevarat si nu e adevarat, trebuie sa faci o medie – ceea ce nu iti sta in caracter: s-a indragostit de multa vreme, pe Internet, de o islandeza, vicecampioana de bridge a Islandei.

Ea i-a propus sa locuiasca la ea si sa-i tina noroc. De cand sunt in corespondenta – nu a intrat in amanunte, are discretia mea, nu a ta -, ea a obtinut mari succese si-l vrea alaturi in toate turneele la care va participa in 2009; e invitata in multe tari si inteleg de la el ca a facut din bridge o profesie; islandezii sunt foarte superstitiosi – il citez – “si o iubesc suficient de mult ca sa-I satisfac superstitiile” (recunosc ca mi-a placut explicatia). M-a asigurat ca imi va scrie lunar, iar in ce te priveste, daca vrei sa-i scrii, s-o faci numai prin mine; m-a instituit ca un cenzor al tau; nu te enerva, nu o voi face. Cu bine...”

citeste mai mult
Autor:
Editura:
An aparitie:
2016
Coperta:
Brosata
Dimensiuni:
13 x 20 cm
Nr. pagini:
352
Limba:
Romana
Cod:
978-973-46-2000-5

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie