Libraria Bizantina / Vezi toate / Carte / Religie / Biografii / Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov
Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov
(0 opinii)
Cod produs: CTDB-1974

Editura: Egumenita

Pret: 14,45 lei

Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov - carti duhovnicesti Libraria Bizantina Adevaratul tel al vietii crestine este dobandirea Duhului Sfant. Negutatoriti cu acele virtuti car...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov
Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov

(0 opinii)

Pret: 14,45 lei

Un Serafim printre oameni. Sfantul Serafim de Sarov - carti duhovnicesti Libraria Bizantina

Adevaratul tel al vietii crestine este dobandirea Duhului Sfant. Negutatoriti cu acele virtuti care va dau cel mai mare castig. Strangeti capital din castigurile binecuvantate ale Sfantului Har si depuneti-le la banca vesnica, care va va aduce pentru fiecare rubla duhovniceasca dobanda nu de 4 sau 6%, ci de 100%, si de nenamarate ori mai mult. Daca, de pilda, rugaciunea si privegherea va da mai mult har, rugati-va si privegheati. Daca va da mai mult har postul, postiti.

Daca milostenia va da mai mult har, atunci faceti milostenie. La fel ganditi-va pentru fiecare alta virtute care se face intru Hristos. Asa sa negutatoriti duhovniceste cu virtutile. Si dupa ce dobanditi in felul asta Harul Sfantului Duh, sa-l impartiti tuturor celor ce au nevoie de el, luand exemplu de la lumanarea aprinsa. Aceasta desi arde cu lumina pamanteasca, aprinde de la ea si alte lumanari, lumineaza si alte locuri, fara ca lumina ei sa se micsoreze. (Sfantul Serafim de Sarov)

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2005
Limba:
Romana
Cod:
6422636000300

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie