Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Un scriitor, doi scriitori

0 opinii / Scrie o opinie
  • 37,57 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Un scriitor, doi scriitori, de Alex Stefanescu - editura All

Carte recomandata de Alex. Stefanescu, ca Librar pentru o zi la Libraria Bizantina, din 25 noiembrie 2015. 

Un scriitor, doi scriitori, de Alex. Stefanescu. Ilustratii si conceptie grafica: Bogdan Petry

De cele mai multe ori ne imaginam ca intre un critic literar si scriitori nu poate exista decat o stare de razboi. Focurile se aprind si se sting, dar anecdotele raman. Dupa mai bine de patruzeci de ani de critica literara, Alex. Stefanescu povesteste cele mai amuzante intalniri cu scriitori romani, acompaniat de Bogdan Petry, un alt critic cu experienta… in tuse si fizionomii.

Cum a scris Nichita o poezie care s-a pierdut, cine se tocmea olteneste cu Marin Preda, cum astepta Marin Sorescu Premiul Nobel si care era reteta de cucerit femei a lui Grigore Vieru – toate astea si multe altele o sa le afli citind Un scriitor, doi scriitori.

Personaje principale ale acestor istorii sunt: L.M. Arcade, George Arion, Ana Blandiana, Geo Bogza, Nicolae Breban, Barbu Brezianu, Emil Brumaru, Augustin Buzura, Alexandru Condeescu, Daniel Cristea-Enache, Ion Cristoiu, Gabriel Dimisianu, Mircea Dinescu, Geo Dumitrescu, Nicolae Manolescu, Octavian Paler, Adrian Paunescu, Marin Preda, George Pruteanu, Marin Sorescu, Nichita Stanescu, Constantin Toiu, Laurentiu Ulici, Eugen Uricaru, Grigore Vieru, Matei Visniec

SPECIFICATII

An aparitie 2014
Limba Romana
Cod 978-973-724-860-2