Libraria Bizantina / Vezi toate / Manastirea Vatopedi / Tamaie / Tamaie la cutie de 500 g de la Manastirea Vatopedi Sfantul Munte Athos
Tamaie la cutie de 500 g de la Manastirea Vatopedi Sfantul Munte Athos
(0 opinii)
Cod produs: T4

Pret: 145,00 lei

Tamaie naturala de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi din Sfantul Munte Athos Grecia. Gramaj: 500 g. Este un produs de cea mai buna calitate, care provine de la Manastirea Vatopedi, Sfantul M...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Tamaie la cutie de 500 g de la Manastirea Vatopedi Sfantul Munte Athos
Tamaie la cutie de 500 g de la Manastirea Vatopedi Sfantul Munte Athos

(0 opinii)

Pret: 145,00 lei

Tamaie naturala de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi din Sfantul Munte Athos Grecia. Gramaj: 500 g. 


Este un produs de cea mai buna calitate, care provine de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia. Tamaia vine in 4 forme de ambalare sau gramaje: tamaie la cutie de 50 g, tamaie la cutie de 200 g, tamaie la cutie de 500 g, tamaie la cutie de 1 kg. 

Parintii de la Sfantul Munte ne ofera aceasta tamaie superioara, pe baza de rasini naturale, pe care o putem folosi fie la biserica, fie acasa. Aromele mai tari de tamaie, pentru biserica, sunt urmatoarele: Gardenie, Scortisoara, Floarea Pustiei, Florile Athosului, Bizantina, Iasomie, Violeta, Crin, Mosc, Trandafir, Mir, Chihlimbar, Nuca. Aromele mai suave de tamaie, pentru acasa, sunt urmatoarele: Mana Maicii Domnului, Heruvic, Floarea Noptii, Zorele, Chiparos, Trandafir Salbatic, Floare de Lamaie. 

Auzim deseori intrebarea: Este tamaia de la Manastirea Vatopedi cea mai buna tamaie naturala de la Sfantul Munte Athos? Cumparatorii nostri asa sustin. 

Si pentru cei care se intreaba de unde pot cumpara tamaie, unde pot gasi tamaie buna de vanzare, sau unde pot gasi un magazin cu tamaie de ce mai buna calitate, mai jos avem si raspunsul: 

Tamaia se poate cumpara online, printr-o simpla comanda in aceasta pagina, unde puteti alege aroma dorita, din cele 20 de arome naturale de tamaie. Livrarea oricarui produs comandat, in cazul de fata tamaia naturala de la Manastirea Vatopedi, se face de pe o zi pe alta, in oricare localitate din Romania. 

Pentru cei care vor sa ne viziteze, tamaia de la Manastirea Vatopedi poate fi cumparata si din magazinul nostru din Bucuresti, din Str. Bibescu Voda, nr. 20, sector 4. Pretul pentru tamaia de cea mai buna calitate, de la Sfantul Munte Athos, este unul avantajos, avand in vedere faptul ca o aducem aici, in Romania, tocmai din Grecia. 


De ce tamaiem? La ce foloseste tamaia?
Raspunsul ni-l ofera Parintele profesor Constantin Coman, in cartea „Casa crestinului”, care reprezinta un adevarat ghid al crestinului ortodox:
„Ca semn al prezentei Sfantului Duh dar si ca marturisire printr-un semn vazut, material, a credintei noastre in Dumnezeu si a faptului ca ne supunem si ne inchinam Lui, respingand orice alt stapan si orice alta putere, fumul si mirosul de tamaie are puterea de alungare a oricaror forte ale raului, de oriunde ar veni acestea, din partea oamenilor sau din partea vrajmasului diavol, dar mai ales are menirea de a indeparta prezenta si lucrarea diavolului si a duhurilor rele. De aceea in popor se spune "fuge ca dracul de tamaie."
citeste mai mult
Cod:
TM_0003

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie