Libraria Bizantina / Vezi toate / Manastirea Vatopedi / Tamaie / Tamaie naturala, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia - cutie de 200 g
Tamaie naturala, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia - cutie de 200 g
(5 opinii)
Cod produs: T2

Pret: 75,00 lei

Tamaie naturala, de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, din Sfantul Munte Athos, Grecia. Gramaj: 200 g. Este un produs de cea mai buna calitate, care provine de la Manastirea Vatopedi, Sfantu...
citeste mai mult

Cantitate:

-
+
SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166 116 (L-V: 9:00-20:00, S: 10:00-18:00)
Tamaie naturala, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia - cutie de 200 g
Tamaie naturala, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia - cutie de 200 g

(5 opinii)

Pret: 75,00 lei

Tamaie naturala, de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, din Sfantul Munte Athos, Grecia. Gramaj: 200 g. 


Este un produs de cea mai buna calitate, care provine de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia. Tamaia vine in 4 forme de ambalare sau gramaje: tamaie la cutie de 50 g, tamaie la cutie de 200 g, tamaie la cutie de 500 g, tamaie la cutie de 1 kg. 

Parintii de la Sfantul Munte ne ofera aceasta tamaie superioara, pe baza de rasini naturale, pe care o putem folosi fie la biserica, fie acasa. Aromele mai tari de tamaie, pentru biserica, sunt urmatoarele: Gardenie, Scortisoara, Floarea Pustiei, Florile Athosului, Bizantina, Iasomie, Violeta, Crin, Mosc, Trandafir, Mir, Chihlimbar, Nuca. Aromele mai suave de tamaie, pentru acasa, sunt urmatoarele: Mana Maicii Domnului, Heruvic, Floarea Noptii, Zorele, Chiparos, Trandafir Salbatic, Floare de Lamaie. 


Auzim deseori intrebarea: Este tamaia de la Manastirea Vatopedi cea mai buna tamaie naturala de la Sfantul Munte Athos? Cumparatorii nostri asa sustin. 

Si pentru cei care se intreaba de unde pot cumpara tamaie, unde pot gasi tamaie buna de vanzare, sau unde pot gasi un magazin cu tamaie de ce mai buna calitate, mai jos avem si raspunsul: 

Tamaia se poate cumpara online, printr-o simpla comanda in aceasta pagina, unde puteti alege aroma dorita, din cele 20 de arome naturale de tamaie. Livrarea oricarui produs comandat, in cazul de fata tamaia naturala de la Manastirea Vatopedi, se face de pe o zi pe alta, in oricare localitate din Romania. 


Pentru cei care vor sa ne viziteze, tamaia de la Manastirea Vatopedi poate fi cumparata si din magazinul nostru din Bucuresti, din Str. Bibescu Voda, nr. 20, sector 4. Pretul pentru tamaia de cea mai buna calitate, de la Sfantul Munte Athos, este unul avantajos, avand in vedere faptul ca o aducem aici, in Romania, tocmai din Grecia. 


La ce este buna tamaia? De ce tamaiem? 

Ne spune binevoitor, pe intelesul tuturor, Parintele profesor Constantin Coman, in cartea „Casa crestinului”:

„Tamaia insoteste, orice act de inchinare, orice slujba sau rugaciune savarsite la biserica, la casa credinciosului sau in oricare alt loc. Tamaierea, inaltarea si raspandirea unor miresme binemirositoare prin arderea de tamaie, reprezinta marturisirea credintei si mai ales a supunerii noastre fata de Dumnezeu, prin fumul binemirositor care se inalta spre cer ca semn al jertfei noastre, al gandului nostru si al inimii noastre deschise catre Dumnezeu cu multumire si incredere.”

citeste mai mult
Cod:
TM_0002

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie