Sufletul, trupul si moartea
de IPS Lazar Puhalo
(0 opinii)
Cod produs: CTD-2243
Autor: IPS Lazar Puhalo
Editura: Eikon

Pret: 19,27 lei

Sufletul, trupul si moartea , de IPS Lazar Puhalo - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina Lucrarea de fata, scrisa de Arhiepiscopul Lazar Puhalo, este un manual al invataturi...
citeste mai mult

Sufletul, trupul si moartea
Sufletul, trupul si moartea

(0 opinii)

Pret: 19,27 lei

Sufletul, trupul si moartea , de IPS Lazar Puhalo - carti teologie si spiritualitate Libraria Bizantina

Lucrarea de fata, scrisa de Arhiepiscopul Lazar Puhalo, este un manual al invataturii ortodoxe despre eschata si viata dupa moarte. Acest studiu este foarte impresionant pentru ca se bazeaza pe Sfanta Scriptura asa cum este interpretata de catre Sfintii Parinti. Textul este imbogatit intr-o mare masura cu citate patristice si anexe care contin texte vaste din Sfintii Parinti pe marginea subiectului dezbatut.

Cartea aceasta este foarte importanta deoarece ea comunica sfanta credinta ortodoxa publicului contemporan care cauta invataturi autentic crestine si este un indreptar duhovnicesc profund pentru a atinge desavarsirea. Recomand cu tarie aceasta carte atat cititorilor ortodocsi, cat si celor ne-ortodocsi, pentru intarirea lor duhovniceasca si pentru o mai buna intelegere a nadejdii pe care o avem in viata vesnica. (Pr. Dr. George Papademetriou)

citeste mai mult
Editura:
An aparitie:
2006
Limba:
Romana
Cod:
9789737833174

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Rating:
Trimite opinie