Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului - Sfantul Munte Athos

Suflete pereche

0 opinii / Scrie o opinie
  • 57,70 lei

SAU
ne puteti contacta si la: 0751 166116

DESCRIERE

Suflete pereche , Cecelia Ahern - editura All

Bestseller international Cecelia Ahern, autoarea bestsellerului „P.S. Te iubesc” apeleaza si de aceasta data la scrisori, notite, e-mail-uri si mesaje pentru a construi acest roman despre oportunitati ratate, in care iubirea reuseste sa depaseasca obstacolele. Rosie si Alex sunt facuti sa fie impreuna si toata lumea din jurul lor pare sa fi inteles asta in afara de ei. Cei mai buni prieteni inca din copilarie, sunt nevoiti sa se desparta atunci cand Alex se muta cu familia din Dublin la Boston.

Pastreaza legatura prin corespondenta si planuiesc sa se revada la balul de absolvire al lui Rosie, iar apoi la colegiu. Dar Rosie are exact genul de noroc care se intalneste in filme: zborul lui Alex a fost anulat, ea merge la bal cu alt baiat si ramane insarcinata in urma unei aventuri. Decide sa pastreze copilul, pierzand astfel sansa de a merge la Boston College, unde studia Alex. In continuare, cele doua suflete reusesc sa ramana conectate, dar o multitudine de interpretari gresite, intamplari neprevazute si un strop de ghinion pur ii tin la distanta.

Totusi, destinul nu si-a spus inca ultimul cuvant. In 2014, romanul „Suflete pereche” a fost ecranizat sub denumirea „Love, Rosie”, cu Sam Claflin si Lily Collins in rolurile principale. „Cel mai bun mod de a evada din viata de zi cu zi este sa te refugiezi in paginile unui roman de Cecelia Ahern.“ - Glamour „Fermecator, spiritual, romantic.” - Tampa Tribune „Creeaza dependenta.” – I rish Herald „Acesta este chick lit in cea mai buna forma a lui.” - Library Journal

Sursa: www.all.ro

SPECIFICATII

Coperta Cartonata
Dimensiuni 13 x 20 cm
Nr. pagini 552
Limba Romana
Cod 978-973-724-948-7